Thailandske rejer i kokos

2009-05-18 23:26

Man nehme:

Kød:

Olie og karry svitses hårdt, kom rejerne (eller andre skadedyr) i, derefter honning og chili i.
Rejerne tages op igen efter få minutter og skal trække i en skål, som blandes med snittet citrongræs, limesaft og limeskal.

Grønsager:

Det som skal have lidt længere tid, kastes først i gryden.
Gulerødder, broccoli, løg, rød peber, asiatiske grønsager (bambus, spirer, vandkastanje etc.) varmes helt igennem.
Kokosmælken hældes i, hele retten skal nu op at koge.
Smag til med peber og salt, samt evt. mere karry og chili.
Til sidst tilsættes evt. rester af citrongræs, limesaft og honning, samt groft hakket kinakål.
Skålen med rejerne drysses atter ned i gryden.
Retten serveres umiddelbart derefter.

Tilbehør:

Til retten kan man spise ris eller pasta.

Finns Chilidip:

Hele spidskommen myrdes i morderen, de blandes med
salt, peber, tørrede piri piri chilifrø, ketchup og honning.
 

Tilbage