Hus til salg i Mejdal

2008-09-21 15:47

Velkommen i den grønne lund…kunne have været en anden og ligeså  rammende overskrift til beskrivelsen af det hus, vi har til salg. Du kan få flere detaljer på HusiMejdal.

Denne grønne lund er Fællesbebyggelse 2, som vi altid selv har kaldt den ( - eller kollektivet, som de fleste i Mejdal har døbt stedet,) og den ligger i den fjerneste ende af Tjørnevej næsten lige op ad  Sønder Plantage.

Hus i MEjdal

Vi har boet her lige siden  det hele startede i 1981-82. Dengang  var luften altid fuld af glade og  ivrige barnestemmer, da  der var børn i alle 14 huse.
Så kom en periode, hvor børnene én efter én flyttede hjemmefra, og der blev mere stille. I de seneste år har der været udskiftning i en del af husene, og der begynder nu igen stille og roligt at komme flere børn til. Det sidste nye barn er kun få uger gammelt.

Har I lyst til at bo et sted, hvor der er masser af plads og muligheder til børnene,  god kontakt/fællesskab med naboerne, masser af plads og muligheder for de voksne, så er der nu mulighed for at købe vores hus, som er et af de største huse herude.

Kig nærmere på vores hjemmeside her og  ring til os, hvis I har lyst til at kigge nærmere på huset og på stedet.

Tilbage